PERSBERICHT: 'Smulweb publiceert recepten van de Nationale Kookstudio Week 2008'
Haarlem, 21 april 2008
Altijd al een kookworkshop willen volgen, maar is het er nog nooit van gekomen? Tijdens de Nationale Kookstudio Week 2008 krijg je een mooie gelegenheid om het op een leuke en betaalbare manier uit te proberen. Deze landelijke promotieweek vindt plaats van 28 april t/m 4 mei 2008. Wacht niet te lang met het reserveren van een plaatsje, want de eerste kookstudio's zijn al volgeboekt!
Consument reageert enthousiast op aankondiging Nationale Kookstudio Week 2008
Het loopt storm met de inschrijvingen voor deelname aan de Nationale Kookstudio Week 2008. Bij de bijna honderd deelnemende kookstudio's aan deze promotieweek is men overdonderd door het enthousiasme van het publiek. Voor de eerste editie van dit landelijke evenement wist men niet wat men kon verwachten, de eerste studio's zijn al bijna volgeboekt en maken plannen om extra workshops aan te bieden.
Consumenten blijken enthousiast te zijn voor de mogelijkheid om laagdrempelig kennis te kunnen maken met het fenomeen kookstudio. Door deelname aan de Nationale Kookstudio Week kun je zelf ervaren hoe leuk en leerzaam zelf koken kan zijn! Thema van de promotieweek is dit jaar 'SmaakBewust'. Achtergrond van het thema is even simpel als doeltgericht: door bewust om te gaan met ingrediënten en de bereiding kan iedereen een gezond, voedzaam en smaakvol gerecht klaarmaken.
Smulweb hoofdsponsor
Culinair internetplatform Smulweb is hoofdsponsor van de Nationale Kookstudio Week 2008. 'Voor ons is de kookstudiobranche een mooie aanvulling op onze internetactiviteiten: in de kookstudio leert de consument de kunst van het koken, bij ons kunnen ze recepten downloaden en erover chatten met andere kookfanaten', aldus Meta van der Boom, marketing manager bij Smulweb. Voor alle consumenten die niet meedoen aan de Nationale Kookstudio Week 2008 zullen wij de recepten publiceren van de gerechten die tijdens deze week bij de kookstudio's gemaakt worden.
Inschrijven
Op
---- einde persbericht ----
Noot voor de redactie,
Ingezonden persbericht