Q & I


21/04/2008

Qi ict wint ISP Kartcompetitie

Qi ict wint ISP Kartevent 2008

De ISP Kartcompetitie is een jaarlijks terugkerend evenement voor de Internet Service Provider branche. Tijdens dit evenement komen collegaâs van verschillende Internet Service Providers en relevante toeleveranciers persoonlijk met elkaar in contact en ontmoeten ze nieuwe collegaâs. De verscheidene activiteiten en het overkoepelende social event zorgen voor een actieve en informele sfeer, waarin het leuk en gemakkelijk is om elkaar beter te leren kennen.

De ISP Kartcompetitie vond plaats op 12 april jl. in Huizen en biedt verschillende activiteiten, waarvan de meest prominente rol is weggelegd voor de kartrace. Alle deelnemers aan de kartrace rijden minimaal twee heats en aan het eind van de dag strijden de besten van hen in de finale om de beker, prijzen en eeuwige roem. Als alternatief voor het karten kan er bovendien gelasergamed worden. Qi ict was Gold Sponsor van dit event en had in de Qi zone (het lasergamen) een gezellige en relaxte ruimte ingericht. De winnaar van dit lasergamen ontving uit handen van Servie Janssen (marketing manager Qi ict) aan het einde van de dag namens Qi ict een harddisk mediaplayer.

Maar ook bij de kartrace was Qi ict goed vertegenwoordigd. Ton Nijdam, werkzaam als accountmanager bij Qi ict, won de beker voor de 1e prijs in de categorie Sponsor Kartcompetitie 2008.