KvK en ondernemers Breda steunen starter Flinstering

18/04/2008 13:52

Kamer van Koophandel Nederland

Honderden blauwe T-shirts kleuren winkelbeeld Breda

Het startende restaurant Flinstering aan de Grote Markt zorgt met haar finaleplaats in het programma 'Mijn tent is Top', voor flink wat extra publiciteit voor Breda als ondernemende stad. Ongetwijfeld gaan meer mensen Breda bezoeken om er te winkelen en/of te eten. Daarom zijn collega-ondernemers, op initiatief van de Kamer van Koophandel Zuidwest-Nederland, massaal in de bres gesprongen om deze starter met een ludieke T-shirt actie te steunen.

Eén van de belangrijkste taken van de Kamer van Koophandel is het stimuleren en begeleiden van startende ondernemers. De KvK grijpt dan ook de kans aan om deze voorbeeldstarter in de schijnwerpers te zetten. Hiermee wil ze het gunstige vestigingsklimaat voor starters in Breda en in de rest van Zuidwest-Nederland voor het voetlicht brengen.

De komende dagen, tot en met dinsdag, dragen honderden verkopers van onder andere de V?, de Bijenkorf, de HEMA, C? en winkeliers in de Veemarktstraat en Houtmarktpassage een T-shirt met de tekst 'Ondernemen in Breda is Top'. Op de shirts staan ook de telefoon/SMS-nummers, die gebeld kunnen worden, om op het Bredase Flinstering te stemmen.

Op vrijdagmorgen om 11.00 uur worden de shirtjes aan de winkeliers uitgedeeld voor het pand van Flinstering aan de Grote Markt. De eigenaren van Flinstering, Jasper en René, en Marlice Dreessen, directeur van de VVV, krijgen de eerste shirtjes uitgereikt door Jac Trum van de Kamer van Koophandel. Daarna worden de shirts uitgereikt aan de kooplieden van de weekmarkt in Breda en aan zoveel mogelijk winkeliers en horeca-ondernemers.