Gemeente Deventer

Gemeente schrijft fotowedstrijd uit

Landelijke Dag van het Park

De gemeente Deventer nodigt hobbyfotografen uit foto's van de groene Deventer binnenstad in te sturen voor een fotowedstrijd. Deze wedstrijd wordt gehouden in het kader van de Dag van het Park op 25 mei. De winnende fotograaf wint een prijzenpakket ter waarde van 600 euro.

De Landelijke Dag van het Park, een initiatief van de ANWB, vindt plaats op zondag 25 mei. Deventer doet dit jaar voor het eerst mee. Om het bijzondere karakter van de Deventer parken voor het voetlicht te brengen organiseert de gemeente voorafgaand aan het evenement de fotowedstrijd met als thema `Prachtig Park'.

De winnaar krijgt naast het prijzenpakket, ook een expositie in de Openbare Bibliotheek. Alle deelnemers ontvangen een attentie van sponsor Foto Hekkert.

De inzendingen worden beoordeeld door professioneel fotografen Marcel de Graaf en Alwin Wubben, wethouder Gerrit Berkelder en organisator Alex Zwalve. Zij selecteren twintig foto's, die meedingen naar de prijzen. Deze foto's worden groot afgedrukt, ingelijst door Foto Hekkert en als expositie getoond in de Openbare Bibliotheek aan de Brink.

Bekendmaking van de prijswinnaars

Op donderdag 22 mei worden de prijswinnaars bekend gemaakt. De inzenders ontvangen een kort juryrapport. De prijsuitreiking vindt plaats op zondagochtend 25 mei om 11:15 in de feesttent in het Rijsterborgherpark, uit handen van wethouder Berkelder.

Geïnteresseerden kunnen het wedstrijdreglement lezen op de website dagvanhetpark.deventer.nl. Een papieren versie is te verkrijgen bij verschillende fotozaken en de Openbare Bibliotheek.

Publicatiedatum: 18-4-2008
fototoestel

© 2004 Gemeente Deventer Laatste wijziging vrijdag 18 april 2008