RTL Group

Beslissing Jupiler League in laatste speelronde live bij RTL 7

Zowel FC Volendam als RKC Waalwijk staan op de drempel van het kampioenschap in de Jupiler League: beide ploegen staan bovenaan de ranglijst en hebben 74 punten uit 37 wedstrijden. De Volendammers bekleden de koppositie dankzij een iets beter doelsaldo. Bij winst in de laatste speelronde is het in principe dus de selectie van coach Stanley Menzo die volgend jaar zeker z'n opwachting kan maken in de Eredivisie. Vrijdag 18 april reist FC Volendam af naar Den Haag voor de laatste beproeving, het op de nummer zes-plaats genoteerde ADO Den Haag. RTL 7 zendt deze wedstrijd live uit, die onderbroken kan worden als er belangrijke ontwikkelingen zijn in die andere kampioenswedstrijd, RKC Waalwijk - Fortuna Sittard.

In de uitzending is uitgebreid aandacht voor alles op en rond het veld. In de studio zitten Jan Joost van Gangelen en Johan Derksen en na afloop van deze live-wedstrijden zijn de samenvattingen te zien van de overige in de Jupiler League gespeelde wedstrijden.

Uitzending: RTL 7, vrijdag 18 april:

-'RTL Voetbal: Jupiler League ADO Den Haag - FC Volendam' tussen 19.40 en 22.15 uur.

-'RTL Voetbal: Jupiler League Samenvattingen' tussen 22.15 en 23.30 uur.

Website: rtlvoetbal.nl

---

Noot aan de redactie: voor meer informatie en/of interviews kunt u contact opnemen met Jaap Paulsen, afdeling Communicatie van RTL Nederland, via tel: 035 6718879 of jaap.paulsen@rtl.nl.