Offsite / 1001managers.nl verzilvert 85% van aanvragen in 1e kwartaal

Publicatietijd: 11/04/2008 22:26

1001managers.nl heeft een bijzonder succesvol eerste kwartaal van 2008 afgerond. Het aantal aanvragen naar interim-managers steeg met 23% ten opzichte van dezelfde periode in 2007. Van deze aanvragen resulteerde maar liefst meer dan 85% in de daadwerkelijke inzet van een interim-manager. Onder de opdrachtgevers van Offsite / 1001managers.nl bevinden zich naast multinationals zoals CSM, DSM, Fortis en TomTom ook veel middenbedrijven en (semi-) overheidsinstellingen.

"Dat bijna elke aanvraag heeft geresulteerd in een opdracht is opmerkelijk", meent Ben Eppenhof, oprichter en directeur van Offsite / 1001managers.nl, "gezien de hoge concurrentie in de markt voor interim-management. Ons snelle maar zorgvuldige matchingsproces draagt daar waarschijnlijk sterk aan bij. Voor zover wij weten zijn we het enige bureau dat consequent bij elke kandidaat twee referenties van eerdere opdrachtgevers natrekt. Ook zijn er weinig bureaus die standaard binnen twee dagen kandidaten kunnen voordragen, of het nu gaat om pure management vacatures of om interim vacatures voor specialisten op het gebied van HR, marketing, legal, finance, logistiek of ICT".

Offsite / 1001managers.nl bemiddelt sinds 1999 hoger opgeleide ZZP-ers naar opdrachten binnen bedrijven en (semi-) overheidsinstellingen in geheel Nederland. Offsite / 1001managers.nl heeft een kandidatenbestand van ruim 3.000 zelfstandige interim-managers, adviseurs en specialisten op vrijwel elk gebied, en beschikt daarmee over één van de grootste en breedst gesorteerde kandidatenbestanden in Nederland. Bovendien is Offsite / 1001managers.nl door een uitgekiend werkproces in staat de bemiddelingskosten te beperken tot 9% van het klanttarief, waardoor de bemiddelingskosten gemiddeld ruim drie keer zo laag liggen dan bij andere bemiddelingsbureaus. Of om met de directeur te spreken: "Veel van onze interim-managers werken ook via bureaus als Capgemini, Corgwell, Ernst & Young, FunktieMediair, K+V en Michael Page. Waar die bureaus zo'n kandidaat presenteren voor 100 euro per uur, doen wij dat voor 77 euro. En met een sterke tevredenheidsgarantie: al onze contracten zijn met een week opzegbaar!"