Gemeente Weert




Het gemeenschapshuis en de basisschool vanaf nu samen in één gebouw. In het persbericht van de gemeente Weert heeft u kunnen lezen dat gouverneur Leon Frissen op zaterdag 12 april a.s. speciaal naar Tungelroy komt voor de officiële opening.

Na een opening moet er natuurlijk gefeest worden en dat zal 's avonds gebeuren. Rond 20.30 uur start de feestavond ... in de nieuwe zaal. Iedereen is welkom. De band SPRAWLED uit Stramproy en DJ Michel zullen zorgen voor een spetterende avond. Zij staan erom bekend dat ze het publiek goed mee krijgen. De entree voor dit geweldige feest is gratis. Het eerste, gezellige avondje uit in de nieuwe MFA van Tungelroy.

Volledige programma
Vrijdag 11 april openen basisschool Joannes en Peuterspeelzaal De Speuldoeës dit feestweekend met de onthulling van hun nieuwe logo. Daarna zullen zij de hele dag activiteiten beleven met de kinderen en om 14.30 uur sluiten zij deze gezellige dag af.

Zaterdag 12 april vindt om 14.00 uur het officiële gedeelte plaats. Na diverse sprekers zal Gouverneur Frissen het gebouw officieel openen en daarna zullen de genodigden een rondleiding krijgen door de MFA.

Rond 20.30 uur start de feestavond, die voor iedereen vrij toegankelijk is, met medewerking van de Stramproyse band SPRAWLED en DJ Michel. De entree voor deze spetterende avond is gratis; het eerste, gezellige avondje uit in de nieuwe MFA van Tungelroy.

Zondag 13 april bent u van harte uitgenodigd om de H.Mis bij te wonen waarin de inzegening van het hele gebouw symbolisch zal plaatsvinden. Deze mis begint om 10.30 uur. Aansluitend is er op het geheel vernieuwde St.Barbaraplein een activiteit. Dan is er een OPEN DAG tot 15.00 uur. U bent van harte welkom. Onder het genot van een kopje koffie, thee en cake kunt u het hele gebouw bezichtigen en diverse verenigingen zullen u te woord staan en demonstraties geven. Laat u verrassen door de vele mogelijkheden die het gebouw te bieden heeft.

Na een roerige maar succesvolle tijd hebben we eindelijk een MFA waar Tungelroy trots op kan zijn!


-----------------------
Stichting Gemeenschapshuis TOP Correspondentie adres: Smeetjeshofstraat 6
6005 SC Tungelroy

Groot openingsfeest
multifunctionele accommodatie Tungelroy
(aanvullend persbericht)

Eindelijk, eindelijk is het dan zover. Hier hebben we jaren naar uitgekeken. De Multifunctionele Accommodatie in Tungelroy zal in het weekend van 11, 12 en 13 april feestelijk geopend worden. Ook zal dan de nieuwe naam van het gemeenschapshuis bekend worden gemaakt.



---- --