Twynstra Gudde


Wim Deetman neemt cheque in ontvangst

Den Haag, 11 april 2008 Gisteren heeft Twynstra Gudde de deuren van haar nieuwe vestiging, Twynstra Gudde Haagse Kamers, voor relaties geopend. Om de band tussen Twynstra Gudde met de gemeente Den Haag verdere invulling te geven, heeft directielid mevrouw drs. W.E.M. Peper aan wethouder H.P.G. van Alphen een bijdrage voor het Wim Deetman Studiefonds overhandigd. De heer Van Alphen heeft de cheque op zijn beurt aan de heer drs. W.J. Deetman aangereikt.

Wim Deetman neemt cheque in ontvangst

Geschenk voor Den Haag

Twynstra Gudde heeft het fonds 25.000,-- toegekend. Naast de financiële bijdrage heeft Twynstra Gudde aangeboden om één of meerdere studenten te begeleiden in hun studie en op te treden als mentor.

Wim Deetman Studiefonds

De Stichting Wim Deetman Studiefonds stelt kansarme maar bijzonder getalenteerde Haagse en buitenlandse jongeren in de gelegenheid om gedurende een bepaalde tijd te studeren in Den Haag, Internationale Stad van Recht, Vrede en Veiligheid. Twynstra Gudde heeft het stimuleren van jong talent hoog in het vaandel staan en levert daarom graag een bijdrage aan de Stichting.

Reageer

Pers

Nouzha Chouâli
033 4677706
nch@tg.nl

Evenementen

Algemeen
033 4677777
info@tg.nl