Platform Biologica
Persbericht:
Inschrijving voor Week van de Smaak 2008 gestart
9 april 2008
Vanaf vandaag is de vernieuwde website van de Week van de Smaak in de
lucht. Daarmee gaat de inschrijving van start voor activiteiten
tijdens de landelijke Week van de Smaak die van 22 t/m 28 september
2008 wordt gehouden. Biologica coördineert de Week van de Smaak.
De vernieuwe website van de Week van de Smaak is te bewonderen op
http://www.weekvandesmaak.nl/. Het creatieve team achter de website
bestaat uit tv-kok Pierre Wind en Maarten Toner.
Oproep: meld je aan!
Week van de Smaak roept een ieder op, die affiniteit met voeding heeft
en zich kan vinden in het Smaakhandvest (zie hier), om de Week van de
Smaak in september nog grootser te maken dan de allereerste editie van
vorig jaar. Activiteiten van supermarkten, groente- en
delicatessenzaken, horeca, natuurvoedingswinkels, boerderij- en
landwinkels, kookstudios, koksopleidingen tot en met individuele
smaakliefhebbers zijn van harte welkom. Aanmelden kan alleen via de
website en is mogelijk tot 1 juli.
Over de nieuwe website
Op de website staat het laatste nieuws over de Hoofdstad van de Smaak
(Zwolle), de verkiezing van de Helden van de Smaak, de Lekkerste
Winkelstraat van Nederland, de K-zone (voor kids) en nog veel meer.
Het allereerste spectaculaire Smaakjournaal zal halverwege april op de
site te zien. Ook kun je op elk moment de live-appelcam volgen die de
groei van een appel weergeeft. Daarbij introduceert de website de
Smaakbuddy: een specialist die je in de huidige woelige smaakwereld
bijstaat en online allerlei vragen beantwoordt.
Week van de Smaak
In de Week van de Smaak staat uiteraard de Smaak centraal. Dat
betekent aandacht voor ambachtelijk bereide producten, biologische
topproducten, het streekproduct, seizoensproducten en bijzondere en
vergeten smaken. In totaal zullen er naar verwachting op 2.000
locaties verspreid over Nederland activiteiten plaatsvinden in de Week
van de Smaak.
Meer info
Voor meer informatie kijk op de website http://www.weekvandesmaak.nl/
of stuur een mail naar info@weekvandesmaak.nl
Einde persbericht