AutoRai

Idols-stemmers winnen Toyota Yaris

(4/9/2008)
Acht gelukkige muziekliefhebbers hebben een splinternieuwe Toyota Yaris Idols gewonnen. Zij brachten tijdens een van de zinderende liveshows van Idols hun stem uit op hun favoriete zangtalent.

De Yaris winnaars waren dan ook dolblij dat ze tijdens de overhandiging van hun Toyota getrakteerd werden op een exclusief concert van Idols-winnares Nikki, runner-up Nathalie en Charlene, de nummer drie van Idols 2008.

De drie topzangeressen, die de afgelopen tijd zelf ook in een Toyota Yaris Idols reden, zongen hun favoriete nummers voor de acht winnaars en hun familie en vrienden. Die waren op 4 april bij Toyota distributeur Louwman & Parqui B.V. in Raamsdonksveer uitgenodigd om hun fantastische prijs in ontvangst te nemen. Door hun favoriete Idols-kandidaat te steunen door te smsâen of bellen, maakten ze kans op een gloednieuwe Toyota ter waarde van 14.575 euro.

Muzikaal
De acht prijswinnaars rijden voortaan in de compacte, maar uiterst praktische Toyota Yaris 5-deurs 1.0 12v VVT-i Idols in de kleur Stellar Blue Metallic. Hij is aan de buitenkant herkenbaar aan de Idols-badge op de achterklep. Ook de uitgebreide standaarduitrusting klinkt als muziek in de oren. Nikkiâs nummer 1-single is af te spelen op de radio/CD-speler die aangesloten is op vier speakers. Elektrisch bedienbare buitenspiegels en ramen voorin, centrale portiervergrendeling met afstandsbediening, stuurbekrachtiging en vier airbags zijn ook standaard. Er is al een Yaris 3-deurs Idols 1.0 12v VVT-i Idols voor 13.500 euro.

Keuze
Met de komst van de Yaris+ is er overigens al een Yaris vanaf 10.990 euro. Deze heeft een zeer uitgebreide uitrusting. Comfortverhogende zaken zijn centrale portiervergrendeling met afstandsbediening, elektrisch bedienbare buitenspiegels en ramen voorin en een radio/CD-speler met vier speakers.