NCRV

Keyzer & De Boer Advocaten

Keyzer & De Boer Advocaten: Familiedrama

Zondag 6 april 2008
22.00 uur, Nederland 1

Deze aflevering van Keyzer & De Boer Advocaten is geïnspireerd op familiedramaâs zoals die vaak in het nieuws zijn, zoals bijvoorbeeld het drama in Zoetermeer waarbij een man zijn vrouw en twee dochters ombracht. De vader zou tot deze daad zijn gekomen om zijn Poolse minnares thuis te kunnen ontvangen. Hij werd veroordeeld tot levenslange celstraf.

In deze aflevering krijgt Maarten tijdens zijn piketdienst te maken met André Sibrandi, die als enige een familiedrama heeft overleefd. Zijn vrouw en vijfjarige dochter zijn dood. André S. houdt bij hoog en bij laag vol dat hij ook dood wilde, maar als blijkt dat hij een buitenechtelijke relatie heeft, begint ook Maarten aan zijn verhaal te twijfelen.

Simone besluit een jongetje te helpen die een pony in de tuin houdt wat volgens de woningbouwvereniging niet mag. Tijdens een bemiddelingspoging denkt de advocaat van de tegenpartij met een collega advocaat te maken te hebben. In de hoop iets voor de jongen en zijn pony te kunnen bereiken laat Simone hem in de waan.

Vaste acteurs in de serie zijn Bram van der Vlugt, Porgy Franssen, Henriette Tol, Daan Schuurmans, Roos Ouwehand, Mara van Vlijmen, Hans Kesting en Karien Noordhoff. Gastrollen zijn er voor Joost Horward, Ergun Simsek en Emirhan Bayrak.