Ingezonden persbericht



Een nieuwe lente een frisse start!

Zaterdagmorgen 5 april om 08.30 uur is de Bep Glasius met een vrolijke druk op de toeter voor de eerste maal dit jaar vertrokken naar Stavoren! Voor ons hét startsein van het nieuwe seizoen.

Daarom opent de VVV haar deuren weer zeven dagen in de week van 09.00 uur tot 17.00 uur. Speciaal voor de kaartverkoop van de veerdienst naar Stavoren kunt u al om 08.15 uur terecht. In de maand april wordt gevaren om 08.30 uur en 16.30 uur (terugtocht om 10.05 uur en 18.05 uur). Op maandagen en Koninginnedag (30 april) zijn er géén afvaarten. Van mei tot en met september wordt ook op maandag en om 12.30 uur (terugtocht om 14.15 uur) gevaren.

Vol trots kunnen wij u vertellen dat het nieuwe toeristische magazine "Enkhuizen Boeit" met groot enthousiasme is ontvangen. De verspreiding is inmiddels voltooid en wij durven te spreken van een groot succes. Al vele bezoekers hebben wij blij kunnen maken met de kleurrijke glossy vol tips en wetenswaardigheden van Enkhuizen. Ook op de verschillende beurzen zullen wij goed voor de dag komen met deze frisse nieuwe editie!