TROS

StoneSansHilversum, 01-04-2008

Afdeling Marketing & Communicatie

Radio

TROS MUZIEKCAFÉ

Uitzending zaterdag 5 april

Radio 2 - 16.00 uur

StoneSansALDERLIEFSTE
MET JACK POELS EN RAMSES SHAFFY

IN TROS MUZIEKCAFÉ

StoneSans

StoneSansZaterdag
5 april ontvangt Daniël Dekker in TROS MUZIEKCAFÉ weer bijzonder bezoek in Studiocafé De Plantage.

Zo maken Alderliefste met Jack Poels
en Ramses Shaffy hun opwachting in TROS
MUZIEKCAFÉ. 15 Jaar geleden leende de Amsterdamse arts Gerard Alderliefste zijn achternaam aan een opmerkelijk poptrio. Inmiddels treedt de band op in bekende uitgaansgelegenheden en hebben ze duetten opgenomen met diverse Nederlandse grootheden. A.s. zaterdag zullen tevens Jack Poels en Ramses Shaffy te gast zijn tijdens het optreden van Alderliefste.

Beef heeft ruim een jaar gewerkt aan hun nieuwe cd. Dit album wordt 10 april gelanceerd, maar zaterdag vast een optreden in TROS MUZIEKCAFÉ. Hun show lijkt op een onvoorspelbaar hoorspel vol beats, gesproken teksten en komische invallen.

Giovanca kennen we van haar duet met Wouter Hamel: 'As long as we're in love'. De Nieuwe Revu benoemde haar dit jaar tot een van de nieuwe talenten van 2008. Haar debuutalbum bevat twaalf feel good nummers met invloeden uit pop, soul en motown. Zaterdag een optreden.

Hartog speelt de muziek waar hij het meest van houdt: luisterliedjes. De kleine man weet met zijn grote stem indruk te maken. Zijn nieuwe cd ligt vanaf volgende week donderdag in de winkels, maar zaterdag vast een voorproefje in TROS MUZIEKCAFÉ.

TROS MUZIEKCAFÉ komt iedere zaterdag live vanuit Studiocafé De Plantage. U kunt de uitzending gratis bijwonen. De uitzending is van 16.00 tot 18.00 uur op Radio 2. Het adres is Plantage Kerklaan 36 in Amsterdam.

Voor meer informatie: www.muziekcafe.nl