De Doelen Concertgebouw

BINNENKORT

UITVERKOCHT
De nationale scrapband
ZA 5 APR '08

DE NATIONALE SCRAPBAND

Tito Paris
ZA 5 APR '08

TITO PARIS

Maan Roos Muziek
ZO 20 APR '08

MAAN ROOS MUZIEK

PRAKTISCHE INFORMATIE

Elk jaar vinden ruim 600 concerten in de Doelen plaats. In de concertagenda vindt u een volledig overzicht.

Entree

De vier verschillende zalen van de Doelen hebben elk een eigen ingang. Vanaf vijf kwartier voor aanvang zijn deze geopend en bent u welkom voor een drankje. Bij elk van de entrees bevind zich u een eigen kassa, waar u eventueel gereserveerde kaarten kunt ophalen. Vanaf drie kwartier voor aanvang kunt u uw plek in de concertzaal opzoeken.
---

Programmatoelichtingen

Bij alle klassieke concerten en wereldmuziekconcerten is aan de programmabalie een programmatoelichting verkrijgbaar. Daarin lichten experts op hun gebied het concert toe. Bovendien leest u er meer over de optredende musici.

---

Inleidingen en interviews

Voorafgaand aan verschillende concerten vindt een inleiding plaats. Met behulp van geluidsfragmenten, korte interviews of toepasselijke anekdotes maken kenners meer duidelijk over de structuur of achtergrond van de uitgevoerde muziek. De inleidingen vinden steeds 3 kwartier voor aanvang van een concert plaats in de Van Capellen Zaal. Indien er een inleiding plaatsvindt, is dat bij het betreffende concert op deze site aangegeven.

---

Laatkomers

Mocht u na aanvang van het concert arriveren, dan zullen onze publieksmedewerkers u bij de eerstvolgende concertonderbreking de mogelijkheid geven om het vervolg van het concert bij te wonen.
---

Bereikbaarheid

Meer informatie over bereikbaarheid van de Doelen, aanrijroutes en parkeren vindt u op deze site. U ontvangt hierover ook informatie bij uw abonnementen of kaarten.

---

Huisregels


* Vanaf 1 juli 2008 geldt in de Doelen een wettelijk bepaald rookverbod.

* Mobiele telefoons dienen tijdens de concerten te worden uitgeschakeld.

* Geluids- en beeldopnamen zijn zonder toestemming van de musici en directie

---

Privacy
De Doelen gebruikt uw persoonlijke gegevens voor de afhandeling van uw bestelling, om u te informeren over programmawijzigingen, concerten en activiteiten in de Doelen en in culturele instellingen waarmee de Doelen samenwerkt. Indien u geen informatie wilt ontvangen of bijvoorbeeld alleen prijs stelt op de Concertagenda of Abonnementenbrochure, dan kunt u dit aangeven via kassa@dedoelen.nl of via 010 2171717.

---

---