RTL Group

Les van Italiaans topmodel voor modellen in 'Holland's Next Top Model' bij RTL 5

In de tweede aflevering van 'Holland's Next Top Model' zien we dat de meiden door Daphne alweer uit hun luxe droom worden gehaald. De modellen komen letterlijk op straat te staan. De kunst is om stijlvol te blijven onder elke omstandigheid. Wie ontpopt zich tot de kameleon waar de bureaus voor in de rij staan? Welk model heeft het lef om zich van een andere kant te laten zien en deinst niet terug voor kou en ontberingen? Tevens is het Italiaanse topmodel Vanessa Hessler te gast om de jonge talenten te coachen en tips te geven om een nog beter model te worden. Haar entree in de Top Model Mansion zorgt voor grote ophef als de meiden realiseren wie zij naast zich op de bank hebben zitten. Gefascineerd luisteren de modellen in spé naar haar verhalen over de boeiende, maar tevens keiharde modellenwereld. Ook is Vanessa samen met beautycoach Thijs Willekes en überstylist Bastiaan van Schaijk aanwezig op de set om de aanstormende talenten van 'Hollands Next Top Model' te begeleiden bij hun eerste echte persfotoshoot.

Uitzending: RTL 5, wekelijks, elke maandag , tussen 20.30 en 21.30 uur.
Herhaling: RTL 8, wekelijks, elke woensdag, tussen 20.30 en 21.30 uur en RTL 5, wekelijks, elke zaterdag, tussen 18.30 en 19.30 uur.

Website: hollandsnexttopmodel.nl

---

Noot aan de redactie: Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Kim van Adelberg, RTL Nederland communicatie via tel. 035-7113942 of via kim.van.adelberg@rtl.nl