Syntens


---

Innoveren wordt vaste waarde in Oost Nederland

Op donderdag 3 april a.s. vindt de afsluitende bijeenkomst van het project 'Innovateam' plaats in Theater Orpheus te Apeldoorn. In de regioâs Stedendriehoek, Noord-West Veluwe, Zwolle IJssel-Vechtstreek, hebben ruim 60 grote, kleine en creatieve bedrijven succesvol samen nieuwe producten en diensten bedacht en uitgewerkt. De resultaten hiervan zullen tijdens deze avond gedeeld worden, maar ook netwerken en brainstormen over het verankeren van innovatiemethoden in de regio Oost-Nederland staan op het programma.

Het project Innovateam wordt 3 april afgesloten met een bijeenkomst vanaf 17.00 u. bij theater Orpheus, Churchillplein 1 te Apeldoorn en zal rond 20.30 u. eindigen. Deelnemende bedrijven, de partners van Innovateam en studenten uit de Saxion minor 'leren innoveren' gaan aan tafels brainstormen rondom innovatiestimulering. Bovendien zal theatergroep Firma Weijland uit Zwolle (ook deelnemer van Innovateam), enkele van de resultaten uit het project theatraal weergeven, onder andere een compleet vernieuwde warmtewisselaar.

Oost NV en Syntens gaan met partijen als Kamer van Koophandel Oost-Nederland, Saxion, Windesheim, TNO, Kennispoort Zwolle, regionale Rabobanken en overheden en de beide provincies, een plan maken voor een duurzaam, meerjaren, innovatieprogramma onder de naam 'School of Innovation'.