AutoRai

Citroën komt met (Grand) C4 Picasso Lumière

(4/2/2008)
Om het succes van de (Grand) C4 Picasso verder uit te breiden komt Citroën met een nieuw uitrustingsniveau, genaamd Lumière. De uitrusting is leverbaar in combinatie met alle motoren en is verkrijgbaar vanaf 28.590 euro. De Grand C4 Picasso Lumière is leverbaar vanaf 30.090 euro.

De uitrusting van de Lumière is gebaseerd op de Ambiance. Naast de rijke standaarduitrusting van dit niveau, met o.a. automatische airconditioning en een lederen stuurwiel, is de Lumière extra uitgerust met: een panoramisch vast glazen dak, Pack Detection (parkeersensoren achter en elektrische inklapbare spiegels), Velours Quanta bekleding in de lichte kleur Beige Matinal en 16â inch lichtmetalen wielen.

De C4 Picasso is met de grootste voorruit in zijn klasse al een ruimtelijk wonder. De Lumière versterkt dit ruimtelijke effect van de C4 Picasso nog eens met het panoramisch glazen dak en de lichte bekleding. Het voordeel voor de klant bedraagt 950 euro incl. BTW/BPM. Opties leverbaar op deze uitvoering zijn Bluetooth, NaviDrive RT3ev met telefoonfunctie en Metallic lak.

Eurogas onderbouwinstallatie voor 295 euro
De aanbieding van een Eurogas onderbouwinstallatie blijft voorlopig geldig op de (Grand) C4 Picasso. Met een meerprijs van 295 euro ligt het omslagpunt al bij 6.000 kilometer. Voor particuliere en zakelijke rijders is het een erg aantrekkelijke aanbieding. Het rijden op gas zorgt voor een lager leasebedrag èn er wordt geen bijtelling gerekend over de gasinstallatie. Tevens ligt de uitstoot van een auto op LPG gemiddeld 10 tot 15% lager.

Prijzen C4 (Grand) Picasso gewijzigd
De prijzen van de Citroën (Grand) C4 Picasso zijn per 1 april 2008 gewijzigd. De C4 Picasso is te koop vanaf 24.390 euro. De Grand C4 Picasso komt met een meerprijs van 1.500 euro uit op een prijs vanaf 25.890 euro.