Gemeente Zoetermeer

Super Spelend Sporten bij Speelmeer

Speelmeer organiseert in de Voorjaarsvakantie twee leuke speeldagen in Oosterheem en Rokkeveen voor kinderen van 4 tot 12 jaar. Het programma staat bomvol leuke activiteiten zoals knutselen, streethockey, kookworkshops en survivalbanen.

Oosterheem
Op woensdag 27 februari is er een sport- en spelinstuif in de sportzaal aan de Hodenpijlstraat in Oosterheem. Kinderen kunnen er ook knutselen en er zijn verschillende workshops. Kinderen die verkleed komen krijgen een verrassing. De deuren zijn geopend van 11.00 tot 16.00 uur. De kosten bedragen één euro. ZoetermeerPashouders kunnen op vertoon van hun pas gratis naar binnen.

Speelmeer in Rokkeveen
Op donderdag 28 februari kunnen kinderen spelen bij sportcentrum De Veur het het VrijeTijdsCentrum Rokkeveen van 10.00 tot 16.00 uur. Er is een vrolijke survivalbaan, een super junglebaan, touwspringtoernooi en een ballonnenpompwedstrijd. Ook is er boardingvoetbal, streethockey en kunnen kinderen meedoen aan een kook-, schilder- of fotoworkshop. Knutselen kan in de creahoek. Om 14.00 uur is er een feestdisco met diskjockey Fret Pet. Kinderen kunnen hun zwemkleding meenemen, want het zwembad is geopend. Kosten voor deze dag zijn EUR 2,60. (ZoetermeerPashouders gratis).

Meer weten?
Meer informatie is te vinden op www.speelmeer.nl. Bellen kan ook naar Mooi Zoetermeer e.o., telefoon (079) 3466111, VrijeTijdscentrum Rokkeveen, telefoon (079) 3615349 of de Speelmeerlijn, telefoon 06-10489706 (tijdens kantooruren).