Politie Amsterdam-Amstelland



Twee aanhoudingen bij studentenfeest / Ouddiemerlaan Diemen (21/02/08)

De laatste avond in een studentenflat aan de Ouddiemerlaan is vannacht onrustig verlopen. De politie moest diverse malen terugkomen om de rust te herstellen en hield twee mensen aan.

Onder invloed van alcohol waren de bewoners van de flat alvast begonnen met de sloop-werkzaamheden. Meubilair werd op straat gegooid, terwijl er op diverse plaatsen ruiten sneuvelden. Na de aanhouding van twee studenten, beide 22 jaar, keerde de rust weer terug. Aanhouding voor diefstal auto / Borgerstraat (21/02/08)

Een 27-jarige man uit Amsterdam is in de nacht van woensdag op donderdag aangehouden op verdenking van diefstal van een personenauto.

De verdachte zat met andere personen in de auto die opviel omdat er geen verlichting werd gevoerd. Toen agenten het voertuig op de Kinkerstraat wilden controleren, reed deze de Lootsstraat in. Daar vluchtten de inzittenden uit de auto waarna de 27-jarige in de Borgerstraat werd aangehouden.

De recherche doet onderzoek naar de andere personen. onderzoeken worden uitgevoerd door de Dienst Regionale Recherche en de Divisie Recherche van de Regiopolitie Utrecht.