Gemeente Oldebroek


Dorpsgesprek Noordeinde, donderdag 21 februari 2008 !

Burgemeester en wethouders komen weer naar u toe, samen met de dorpscontactambtenaar.

Op donderdag 21 februari 2008 komen burgemeester en wethouders, samen met de dorpscontactambtenaar naar dorpshuis 't Noorderhuukien in Noordeinde. Op deze avond komen ondermeer aan bod het thema "Respect" en het jeugdbeleid. Dorpscontactambtenaar Frans Hoogenraad kijkt in vogelvlucht naar verschillende zaken in het dorp, zoals ondermeer de woningbouw. Hij vertelt ook wat er is gebeurd met de afspraken die vorig jaar tijdens de dorpsavond gemaakt zijn. Ook zal de Belangengemeenschap Noordeinde zich presenteren.

Zoals gebuikelijk krijgt u natuurlijk alle gelegenheid om uw vragen te stellen en uw mening te geven over allerlei onderwerpen.

Veel informatie wordt vooraf al gegeven in het dorpsplan Noordeinde 2008. Dit dorpsplan wordt in en om Noordeinde in week 7 huis aan huis verspreid. Inwoners van Noordeinde kunnen het plan dus van te voren lezen en tijdens de dorpsavond hierop reageren.

Vorig jaar was de zaal goed gevuld met circa 30 deelnemers! Het verslag van die avond is te lezen op de website www.oldebroek.nl. (onder Actueel / Dorpen in Beeld).

Wij hopen ook dit jaar weer op een grote opkomst. U bent van harte welkom! Aanvang 19.30 uur. Ontvangst met koffie en thee vanaf 19.15 uur.

Het volgende dorpsgesprek is op op 26 maart in Wezep voor Wezep NoordOost.