NEN


Voorlichtingsmiddag Eurocodes

Per 31 maart 2010 komen de Eurocodes in de plaats van de huidige berekeningsmethoden voor bouwconstructies. Wat betekent dit voor een organisatie? NEN organiseert hierover op 20 februari 2008 een voorlichtingsmiddag.

De overgang naar de Eurocodes is veelomvattend, maar biedt veel pluspunten. De Eurocodes bieden meer flexibiliteit en ruimte aan de constructeur, die hiervan op een goede manier gebruik moet gaan maken. Het is van belang dat de Nederlandse bouwers en civieltechnici op korte termijn de weg weten te vinden in dit nieuwe stelsel.

Wat houden de Eurocodes in? Wie zijn er bij betrokken? Welke eisen gelden er voor bouwwerken? Hoe verlopen contractuele aspecten? Op deze vragen geeft de docent tijdens de voorlichtingsmiddag antwoord. De bijeenkomst is bestemd voor het hoger kader en beslissers van organisaties, managers van advies- en ingenieursbureaus, gemeenten en bouwbedrijven.

Overige informatie
Voor meer informatie en inschrijving: http://cursuseurocodes.nen.nl. Desgewenst kan
NEN-Cursussen een speciale training organiseren voor een bedrijf of organisatie. Deze training speelt dan ook in op de bedrijfsspecifieke kenmerken.