Ingezonden persbericht


We hebben weer een aantal concert data's voor je op een rijtje gezet:

Zita Swoon:

- February 20, Odeon De Spiegel, Zwolle, Holland (A Bang In A Box)
- February 21, Effenaar, Eindhoven, Holland (A Band In A Box)
- February 24, Het Paard van Troye, Den Haag, Holland (A Band In A Box)

Murder:

- February 13, Paradiso, Amsterdam, Holland.

Zie onderstaand voor meer informatie.
Mocht je een recensie exemplaar aan willen vragen of op de gastenlijst willen laat het dan svp ff weten door een mail te sturen naar manon@m-promotions.nl

----------

Zita Swoon - Big City
A Bang In A Box
Label: Bang! Music

Eind februari speelt Zita Swoon weer een aantal 'A Band In A Box' concerten. A Band in a Box is een live concept, de concerten vinden plaats omringd door het publiek en worden niet versterkt door een klassiek p/a systeem. Enkel de versterkers van de instrumenten zelf plus extra monitors om de stem te ondersteunen bepalen het geluid. Een concept zonder spotlights waarin de muziek naakt gepresenteerd wordt en er een intieme sfeer tussen de band en het publiek ontstaat.

Vorig jaar bracht Zita Swoon "Big City" uit op album. "Big City" is een meesterlijk, zwierig en kleurrijk album waarmee Stef Kamil Carlens binnentreedt in het pantheon van de grote singer-songwriters, ergens tussen Bob Dylan en Arno.

"Wederom een erg goed ZS concert. Het overtrof niet het sublieme "band in the box" concert van vorig jaar maar de band blijft een gigantische energie uitstralen. ..Uiteindelijk wordt je meegezogen in een wereld van oogstrelende muziek die je keer op keer blijft fascineren." (Volkskrant)

----------

Murder - Stockholm Syndrome

* MySpace: www.myspace.com/murderdk

* Label: Good Tape Records/ Bang! Distributions

De elf grotendeels akoestische en bezwerende songs op deze plaat neigen naar folk en country, klinken zwaarmoedig maar ook heel melodieus. Volgens sommige critica zijn ze zelfs te vergelijken met bekende artiesten als: Johnny Cash, Nick Drake, Lambchop, John Cale en de Tindersticks. Stockholm Syndrome, het tweede album van deze Denen belandde in vele eindejaarslijstjes van de Deense critici. Murder draait rond het duo Jacob Bellens (zang, gitaar) en Anders Mathiasen (backing vocal, gitaar).

Oscar

M-Promotions
Independent promotion for
Cultural and Musical projects

Californiëdreef 19 · 3565 BJ · Utrecht
T: +31(0)30 - 262 20 02
F: +31(0)84 - 711 13 14
@:mail@m-promotions.nl