CDA

[LinkClick.aspx?link=Images%2fPolitici%2fBestuur%2fnews_Heeswijk.jpg&a mp;tabid=157&mid=1006] 14 februari 2008 - Persbericht - Partijvoorzitter Peter van Heeswijk spreekt over het CDA anno 2008

CDA-partijvoorzitter Peter van Heeswijk spreekt maandag 18 februari a.s. tijdens een bijeenkomst van het CDA-Flevoland over het CDA anno 2008.

De voorzitter gaat tijdens zijn toespraak in op de positie van het CDA als politieke vereniging. Na de toespraak is er voor de leden en kiezers gelegenheid met de partijvoorzitter in debat te gaan. De bijeenkomst vindt plaats in de Meerpaal, Rede 80-82 te Dronten Aanvang: 20.00 uur. Sluiting: circa 22.00 uur.

De bijeenkomst is de afsluiting van een werkbezoek dat de partijvoorzitter die dag brengt aan de provincie Flevoland. Hij spreekt tijdens dit bezoek onder meer met CDA-gedeputeerde Andries Greiner, burgemeester, wethouders en fractievoorzitters van de gemeenten Lelystad, Urk, Emmeloord, Zeewolde en Almere. De afgelopen maanden heeft Van Heeswijk werkbezoeken afgelegd in de provincies Limburg, Drenthe, Groningen, Overijssel, Friesland en Gelderland. De komende maanden bezoekt hij de overige provincies.