XS4ALL

Sellaband en XS4ALL steunen jong muzikaal talent.

25-01-2008


Op donderdag 7 februari presenteert Sellaband drie artiesten en drie gloednieuwe muziekalbums. Sellaband is een vernieuwend artiesten- en fanlabel waarbij de fans, ook wel Believers genoemd, een aandeel kopen in hun band. Van de opbrengsten kunnen de bands samen met een top-producer een album opnemen en uitgeven.

XS4ALL ondersteunt de bijzondere Sellaband-All-Access night in Paradiso waar 6 internationale artiesten optreden. Nemesea (NL), Francis Rodino (UK) en Clubworld (USA) spelen live in Amsterdam. Clemence (Frankrijk), Lily (USA) en Mandyleigh (Australie) presenteren hun albums via een live verbinding vanuit studio's in Parijs, New York en Perth.

De Nederlandse band Nemesea

Wij geven toegangskaarten weg! Op het opinieweblog horen wij graag wat u verwacht van de muziekindustrie. De 20 meest inspirerende of opmerkelijke reacties worden beloond met twee gratis toegangskaarten voor Sellaband-All-Access. U kunt uiteraard ook zelf kaarten kopen, aan de kassa of in de voorverkoop:

Plaats: Paradiso, Weteringschans 6-8, 1017 SG Amsterdam Datum: Donderdag 7 februari, 20:00 uur
Voorverkoop: via de ticketline 0900-3001250 of via TicketService.

XS4ALL stimuleert vernieuwing op internet. Waar de muziekindustrie er niet in slaagt om aan de wensen van internetters tegemoet te komen, komt SellaBand met een eerlijk alternatief. Artiesten en fans doen direct zaken met elkaar. Inmiddels hebben Believers meer dan anderhalf miljoen dollar geinvesteerd waardoor creativiteit hoogtij kan vieren. Sellaband maakt gebruik van de kracht van internet, in plaats van er tegen te strijden en dat ondersteunen we van harte.