SAP

SAP en Agenius bedienen ook de voedingsmiddelenindustrie

Baarn / ´s-Hertogenbosch - 7 januari 2008 - Agenius en SAP Nederland breiden hun intensieve samenwerking in de groothandelsmarkt uit naar de voedingsmiddelenindustrie. Hierbij komt de nadruk te liggen op bedrijven die zich bezighouden met minder houdbare producten.

De kennis en ervaring op het gebied van bedrijfsprocessen binnen de groothandel bundelde Agenius in de SAP Business All-in-One oplossing: Trade4U. Deze oplossing is onlangs opnieuw door SAP Nederland gekwalificeerd en, onder de naam Food4U, nu ook geschikt gemaakt voor de voedingsmiddelenindustrie. Het biedt rijke en flexibele functionaliteit voor het ondersteunen van financiële-, verkoop-, inkoop-, productie-, service-, magazijn- en distributieprocessen. Uitbreiding is eenvoudig mogelijk om tegemoet te komen aan agf-specifieke eisen en wensen zoals het uitmelden, het afrekenen en een centrale partijadministratie.

Food4U wordt aangeboden op basis van een vaste afbakening en een vaste prijs. Het resultaat: beduidend lagere operationele kosten, hogere klanttevredenheid en een betrouwbaar en actueel inzicht in alle relevante bedrijfsgegevens.

Rinse Tamsma, Director SME bij SAP: "Wij zijn blij met deze uitbreiding op onze bestaande samenwerking. Bedrijven die werken met dagverse producten kunnen nu ook profiteren van de kracht van geïntegreerde bedrijfssoftware van SAP en gebruik maken van de kennis en ervaring van Agenius."

Richard van Dronkelaar, Directeur bij Agenius: "Wij zijn trots op dit nieuwe partnership met SAP Nederland. Met onze oplossing komen wij tegemoet aan de hoge eisen die door productie- en handelsbedrijven in de markt voor minder houdbare producten gesteld worden aan bedrijfssoftware."

Over Agenius

Agenius is een jong, maar zeer ervaren en snelgroeiend bedrijf. De bedrijfsactiviteiten zijn gericht op de verkoop, de implementatie en de ondersteuning van bedrijfsoplossingen die zijn gebaseerd op software van SAP. Agenius staat voor kennis, ervaring, vertrouwen en betrokkenheid. Agenius combineert branchekennis en zeer ruime ervaring met het implementeren van SAP met een pragmatische en betrokken instelling om voor haar klanten de beste resultaten neer te zetten. Agenius is gevestigd in Baarn.