Nieuw betaalplatform op Web Winkel Vakdagen


MultiSafepay brengt kosten voor iDEAL transacties onder de 50 cent

AMSTERDAM, 20080116 -- Het tarief voor iDEAL transacties duikt deze week onder de magische grens van 50 cent. Tijdens de Web Winkel Vakdagen in de Jaarbeurs Utrecht introduceert Multipay B.V. een revolutionair betaalplatform met iDEAL tarieven van 49 cent: MultiSafepay.

MultiSafepay is een uniek alles-in-één betaalplatform dat lage transactiekosten combineert met slimme marketingtools waarmee webwinkelhouders meer omzet in hun shop kunnen halen.
MultiSafepay is te gebruiken als Ewallet en treedt tevens op als financieel intermediair voor Internetbetalingen tussen webwinkels en consumenten.

MultiSafepay is de veiligste manier van online betalen. Daarom verloot het bedrijf een Nissan Qashqai, de als veiligst geteste auto, onder de webwinkels die voor 30 juni 2008 MultiSafepay transacties accepteren.

Voor meer informatie: www.multisafepay.com

MultiSafepay is een zusteronderneming van Multipay B.V., een Payment Service Provider die sinds de oprichting in 2000 is uitgegroeid tot een onafhankelijke en gerenommeerde intermediair tussen Internetwinkels, consumenten en banken. Meer informatie vindt u op www.multipay.net