Ingezonden persbericht

No Nonsense
28-12-2007, van 23:00u tot 05:00
Flexbar Amsterdam
Entree 9 euro

Het is tijd voor de tweede editie van no nonsense, een regelmatig terugkerend muzikaal genot voor de oortjes. Deze tweede editie zal eveneens plaatsvinden in de Flexbar, gevestigd in de westergasfabriek in Amsterdam.
No Nonsense staat voor feesten zonder al te veel poespas. No Nonsense, just good music.

De line-up zal dan ook altijd bestaan uit tenminste 1 internationale gast, maar voor deze editie is er extra uitgepakt, met 2 toppers uit Frankfurt:

VERA (Robert-Johnson, Monza Ibiza, Frankfurt)
FEDERICO MOLINARI (Oslo, Raum..Musik, Frankfurt)
Daarnaast zal de Nederlandse kant vertegenwoordigd worden door:
Dorine Dorado (WTTF/Voltt/Blabla)
David Reinhart (No Nonsense)

*Dus kom gezellig naar dit after xmas Freitag feestje, en dans de pondjes eraf!*

VERA:
2007 was Vera's beste jaar als dj tot nu toe, met veel internationale gigs, waaronder alleen al 7 succesvolle dj-sets op Ibiza (Monza Club Ibiza, DC10), terwijl ze ook de harten van het Londense clubpubiek veroverde met sets in Key, The End en T-Bar - waar ze nu resident is. Verder draaide ze in onder andere Roemenie, Italie, Zwitserland en Spanje. Bovendien staan haar eerste plaatreleases op stapel, die nog voor het eind van het jaar moeten verschijnen, waaronder een 12-inch met Federico Molinari op het Deense Lomidhigh label en een project met Miss Fitz, onder de naam Mara.

FEDERICO MOLINARI
Federico Molinari is resident van de befaamde Robert Johnson club in Frankfurt en de Monza in Ibiza. Daarnaast is hij de drijvende kracht van een van de hotste labels van dit moment, Oslo, waarop recent onder andere zijn 12-inch 'Enerverende' verscheen, een van de grootste minimal clubhits van de afgelopen maanden.
no nonsense - no presale !

Met vriendelijke groet,

David Reinhart