Sanoma Uitgevers


Nieuw tijdschrift van Sanoma Uitgevers - Get In Shape: hét magazine over afslanken

Sanoma Uitgevers lanceert 28 december: Get In Shape, een glossy magazine voor vrouwen die lekker in hun vel willen zitten en willen afslanken. Het is het eerste magazine in Nederland dat zich specifiek op dit thema richt.

Get In Shape gaat over eten en diëten en ook veel aandacht voor gezondheid, sport en bewegen, wellbeing en mode en beauty. Het magazine wil op een positieve manier de strijd aan met die paar extra kilo's die je kwijt wilt. Te zwaar zijn is ook in Nederland een steeds groter probleem. Zoân 44% van de bevolking is inmiddels al te zwaar.

Niet alleen uiterlijk

Met een mix aan informatieve en inspirerende artikelen wil Get In Shape â hét magazine over afslanken - vrouwen de mogelijkheid bieden gewicht te verliezen. Of het nu gaat om 2 of 20 kilo. Maar het magazine gaat niet alleen over uiterlijke zaken. Je goed voelen, lekker in je vel zitten, bewegen, gezond zijn â ook dat komt uitgebreid aan bod.

Team van deskundigen

In het buitenland zijn dit soort afslankmagazines al langer succesvol. In Nederland, waar 60% van de vrouwen regelmatig op dieet is en waar vrouwen met overgewicht de helft van het jaar met afslanken bezig zijn, bestond zoân titel nog niet. Get In Shape wordt gemaakt door een professionele redactie onder leiding van Marieke ât Hart. De redactie wordt bijgestaan door een team van deskundigen, onder wie diëtisten Elly Kaldenberg en Yneke Vocking en hoogleraar voeding en gezondheid Jaap Seidell.

Het unieke magazine gaat vier keer per jaar verschijnen en ligt voor ⬠4,95 in de winkel.

1 november 2007