Jonge Biervlietse ondernemer maakt kraanwater groen


milieu tot 40 procent minder belast

BIERVLIET, 20071228 -- Ruben de Meijer (Biervliet, 1986) gelooft heilig in zijn producten: eenvoudige toepassingen op bestaande gas-, licht- en watervoorzieningen met als doel het energieverbruik drastisch terug te dringen. "En wat zo aantrekkelijk is aan deze producten," aldus de jonge ondernemer, "de consument levert 0% comfort in! Een bezuiniging op het milieu én in de portemonnee, zonder dat je het merkt."

www.handigbesparen.nl

Op zijn website vinden we standby-killers en zaklantaarns zonder accu's of batterijen, maar het paradepaardje is wel de waterbespaarder, een even simpel als doeltreffend kunststoffen `hoedje' met twee sleufjes. Het wordt in de uitloop van een kraan of douche gemonteerd en zorgt voor een waterbesparing van maximaal 50%. Naast groene stroom is er nu dus ook groen water!

Alleen maar pluspunten
*40% rendement
*investering nihil
*zeer eenvoudig te plaatsen
*onderhoudsvrij

Bedrijfsleven betaalt te veel

Behalve op de particuliere markt, waar per jaar in Nederland ca. 730 mln m³ water wordt verbruikt, is er ook voor het bedrijfsleven nog enorm veel te winnen. Vooral hotels zullen baat hebben bij de producten van De Meijer Energiebesparing, zoals Ruben zijn onderneming heeft genoemd. Maar ook andere bedrijven zullen ontdekken dat zij al jarenlang het milieu onnodig veel belasten en te veel uitgeven aan energiekosten.





De Meijer Energiebesparing