Gemeente Oirschot

Rectificatie "Nieuwsflits resultaten enquête milieustraat

In week 51 heeft u van ons een nieuwsflits ontvangen met daarop de resultaten van de enquête over de milieustraat. Bij vraag 9 van deze enquête werd gevraagd naar uw bevindingen van de hoogte van de tarieven.

In week 51 heeft u van ons een nieuwsflits ontvangen met daarop de resultaten van de enquête over de milieustraat. Bij vraag 9 van deze enquête werd gevraagd naar uw bevindingen van de hoogte van de tarieven. U kon bij deze vraag uit vier mogelijke antwoorden één optie kiezen.
Logischerwijs betekent dat de verschillende percentages per mogelijkheid bij elkaar opgeteld 100% moet zijn. Bij de mogelijkheid Ik vind ze te hoog staat op de nieuwsflits echter een verkeerd percentage vermeld, namelijk 86%. Dit is onjuist. Een rectificatie is daarom op zijn plaats.

Voor de duidelijkheid publiceren we de gehele vraag mét de goede resultaten:

9. Op dit moment wordt 18% van de kosten van de milieustraat verrekend in het poorttarief. Wat vindt u van de hoogte van de tarieven?

q Ik vind ze te hoog

341

47%
q Ik vind ze acceptabel

328

46%
q Ik vind ze te laag


1

0%
q Ik vind dat na bijvoorbeeld 6 bezoeken per jaar het tarief per bezoek hoger moet worden

49

7%

Onze excuses voor de eventuele verwarring die door de typefout is ontstaan. Het is goed te weten dat er oplettende inwoners zijn die ons hier op wijzen. Als u vragen of opmerkingen heeft over de nieuwsflits met de resultaten van de enquête over de milieustraat, kunt u contact opnemen met Wilco van den Berg. Hij is te bereiken op (0499) 58 33 33.