Gemeente Boekel


Nieuwe afvalinzamelaars huishoudelijk afval

Vanaf 1 januari 2008 wijzigen de inzamelaars voor huishoudelijk afval in de gemeenten in Het Land van Cuijk en Boekel. Zo gaat DAR uit Nijmegen de tariefzak ophalen en de groene container legen. Ook zorgen zij voor de inzameling van luiers en van KCA. Kijk op onze website www.rmb.nl, onder het kopje afvalinzameling wie wat gaat inzamelen. Behalve dat een en ander er anders uit gaat zien, verandert er voor u bijna niets.

Ophaaldagen
Uw huisvuil wordt opgehaald op de dag dat u het gewend bent. De milieustraat in Haps houdt dezelfde openingstijden, de glasbakken blijven staan waar ze staan en u kunt nog steeds luiers gratis aanbieden. Het enige wat verandert zijn telefoonnummers.

Voor klachten over de inzameling van huishoudelijk afval, belt u voortaan naar het telefoonnummer van de DAR: 024-3716054.Wilt u grof huishoudelijk afval aan huis laten ophalen, bel dan naar SITA: 026-4460490. Heeft u spulletjes geschikt voor hergebruik? Bel dan met kringloopwinkel Actief: 0485-339090. Zij komen de spullen gratis bij u ophalen.

Al deze informatie staat ook in de afvalwijzer 2008 die u binnenkort in de bus ontvangt.

Vragen

Heeft u nog vragen over de inzameling van huishoudelijk afval, bel dan gerust met de afvalinfolijn, 0485-338352.