Gemeente Zwolle

Is mijn zienswijze binnengekomen? Kijk op detoekomstvanzwolle.nl of loop binnen bij het infocentrum

Datum uitgave Wijzerbericht: 27-12-2007

In de periode van 4 oktober tot 15 november heeft het Ontwerp Structuurplan 2020 ter visie gelegen. Indieners van een zienswijze krijgen geen ontvangstbevestiging, maar hun namen en postcodes staan vermeld op www.detoekomstvanzwolle.nl. Zo is na te gaan of hun zienswijze is binnengekomen. Ook ligt er op het Gemeentelijk informatiecentrum een lijst met namen en postcodes van de tot dusver geregistreerde indieners van zienswijzen.

Websitepagina

Vijfennegentig procent van de ruim 3660 ingediende zienswijzen is binnengekomen via voorgedrukte actiekaarten uit de Aa-landen (circa 3250 van de 3660) en via een petitie uit Berkum (ca. 370). Op de website is voor deze twee wijken een apart hoofdstukje opgenomen. Ook de indieners van overige zienswijzen worden in een apart hoofdstukje vermeld.

De zienswijzen worden nu samengevat en beantwoord. Verwacht wordt dat ze behandeld worden door B&W in februari volgend jaar. Daarna is de raad aan zet met een hoorzitting waarin indieners desgewenst nog eens hun zienswijze kunnen toelichten.

Zorgvuldig

Alle ingediende zienswijzen worden zorgvuldig behandeld in een 'Zienswijzennota'. Hierin wordt inhoudelijk op de zienswijzen gereageerd. Verder staat in deze nota te lezen of een zienswijze voor het gemeentebestuur aanleiding is om het Ontwerp Structuurplan aan te passen en zo nee, waarom niet.