Ingezonden persbericht


Persbericht: Petra Verhoeven uit Zwijndrecht is verkozen tot Beste Buur 2007 van Nederland


Buurtlink.nl reikt prijs uit aan Beste Buur 2007
Petra Verhoeven uit Zwijndrecht is verkozen tot Beste Buur 2007 van Nederland

Petra Verhoeven uit Zwijndrecht is verkozen tot Beste Buur 2007. Op www.buurtlink.nl is de Beste Buur 2007 verkiezing georganiseerd. Buurtbewoners konden een kandidaat voordragen en mede-buurtbewoners oproepen om op deze kandidaat te stemmen en een motivatie achter te laten. Petra Verhoeven wordt 28 december gehuldigd in het NCRV programma De Beste Wensen gepresenteerd door Caroline Tensen.

Beste Buur 2007 Verkiezing
Tijdens de Beste Buur 2007 Verkiezing op Buurtlink.nl zijn uiteindelijk 250 kandidaten genomineerd en heeft de jury, bestaande uit Ronald van der Giessen (directeur Oranjefonds en lid van Comité van Aanbeveling), Samira Bouchibti (Tweede Kamerlid en lid van Comité van Aanbeveling) en Piet Paulusma (SBS-weerman en ambassadeur van Buurtlink.nl), uit de drie hoogst genomineerden Petra Verhoeven als winnaar gekozen.

Petra Verhoeven
Petra Verhoeven is door haar buurvrouw voorgedragen als Beste Buur aangezien zij de spil in de buurt is. Voor zowel de volwassenen als de kinderen organiseert Petra het hele jaar door activiteiten en feestjes en altijd staat zij aan het roer. De jaarlijkse straatspeeldag, de jaarlijkse buurtbarbecue en het jaarlijkse buurtkerstfeest staan allemaal op haar conto. Van alle activiteiten en gebeurtenissen in de buurt maakt zij melding op de website Buurtlink.nl.

Wat is Buurtlink.nl?
Buurtlink.nl is je buurt op internet. Na het intoetsen van de postcode komt de bezoeker op zijn eigen buurtwebsite. Op de website kunnen buurtbewoners informatie met elkaar delen over zaken die van belang zijn voor de buurt zoals het laatste nieuws in de buurt, berichten en reacties van medebewoners, tweede-handsspullen in de buurt, veiligheid (politieberichten) en buurtactiviteiten. Sinds de introductie van Buurtlink.nl in 2006 is het gebruik van de website explosief gestegen. Buurtlink.nl is voor en van iedere buurt in Nederland.

Buurtlink.nl is een activiteit van Stichting Buurtlink. Stichting Buurtlink is een onafhankelijke organisatie zonder winstoogmerk en heeft als doel om de sociale cohesie in de samenleving te bevorderen door middel van een website. De stichting is vaste beneficient van de Nationale Postcode Loterij. Stichting Buurtlink is gevestigd in 's-Graveland en heeft acht werknemers.

Noot voor de redactie,