Ingezonden persbericht


Kinderen Jumpen voor Villa Joep!

De koude winter maanden zijn weer begonnen en het nieuwe jaar kijkt al om de hoek. En hoe kan het oude jaar beter worden afgesloten dan voor een goed doel te Jumpen. Daarom Organiseren Jump 4 Kids en D-Lizd music op vrijdag 28 december de laatste editie van Jump 4 Kids in 2007 De eerdere edities van Jump 4 Kids, die gehouden waren in Discotheek Q-Nation, waren erg goed verlopen afgelopen zomer, Dus is werd het weer tijd voor wat nieuws.

Initiatiefnemer Dennis Bosmans bedacht daarom om voor een goed doel te gaan Jumpen. Het goede doel was erg snel gevonden dit werd namelijk Villa Joep.

Villa Joep is het fonds tegen neuroblastoom kinderkanker. Het neuroblastoom is een tumor van het zenuwstelsel dat bijvoorbeeld zorgt voor het activeren van spijsvertering en bloeddruk. Villa Joep werkt in nauwe samenwerking met het Sophia kinderziekenhuis in Rotterdam (behorende tot de één van de grootste kinderkanker centra van Nederland en Europa) hier is gestart met een onderzoek naar demethylering van de genen van een Neuroblastoom tumor. Meer informatie kan gevonden worden op www.villajoep.nl

De naam "Jump 4 Kids" zegt genoeg, gedurende de vrijdag 28 december kunnen kinderen van 4 tot 15 jaar komen Jumpen. Deze speciale editie zal plaats vinden in De Para te Breda, die gevestigd is aan het van coothplein nummer 39. De editie zal om 14:00 beginnen en zal tot 16:30 duren. Gedurende deze middag zullen de kinderen de nieuwste "Jump moves" bijgebracht worden. Voor de ouders is de balkon opengesteld zodat ze zelf kunnen zien hoe goed hun kinderen kunnen Jumpen.

Na de Jump lessen krijgen de jongeren de gelegenheid om de nieuwe "Jump moves" te showen aan de andere jongeren en natuurlijk hun ouders! Aan het einde zal een Jump contest gehouden worden en voor de beste Jumpers zal een verrassing aanwezig zijn.

Gedurende de les en erna zal er door Jump Dj's de beste Jump muziek gedraaid worden.

De entree bedraagt 3 euro voor de kinderen, ouders mogen gratis binnen.

De Para is vrijdag 28 december geopend vanaf 14:00 tot 16:30 uur

De Para
Van Coothplein 39
4811ND Breda

---- --