BNN

PERSBERICHT

Hilversum, 19 december 2007

GAAN JOHNNY DE MOL EN SOPHIE HILBRAND WINNEN VAN KATJA IN KATJA VS DE REST?

Katja is in een 'winning mood'. In Katja vs De Rest heeft ze dit seizoen inmiddels drie overwinningen op haar naam staan. Winston Gerschtanowitz, Ruben Nicolai en Chantal Janzen waren niet opgewassen tegen Miss Römer-Schuurman. In de komende afleveringen is te zien of Catherine Keyl, Johnny de Mol en Sophie Hilbrand het tij kunnen keren. Katja vs De Rest is iedere vrijdag te zien van 20.25 uur tot 21.05 uur bij BNN op 3.

De titels van beste verzorger, beste weddingplanner en beste viswijf heeft Katja binnen. Maar wordt zij aanstaande vrijdag in aflevering vier ook tot beste keukenprinses gekroond? Ze gaat de strijd aan met Catherine Keyl. Drie opdrachten staan voor de dames op stapel; wie bakt de beste hamburgers, wie biedt de beste service in de horeca en wie is de beste kok? Katja vs Johnny de Mol wordt vrijdag 28 december van hele andere orde. De vraag luidt dan: Wie is dé spelletjeskampioen? Katja en Johhny duiken het café in voor typische kroegspelletjes en gaan terug naa hun kindertijd om een potje te knikkeren op het schoolplein van een basisschool. Katja en Johnny sluiten af met het meest populaire spel ter wereld: straatvoetbal. Ieder moet een team van vier bekende voetballers formeren en strijdt in Amsterdam-Noord, waar onder meer Patrick Kluivert en Edgar Davids hun carrière zijn begonnen. De wedstrijd wordt gefloten door niemand minder dan top-arbiter Dick Jol.

Sophie Hilbrand en Katja nemen het vrijdag 4 januari tegen elkaar op: Wie is de beste Japanner? Ze verdiepen zich in de Japanse keuken. Voor hen geen sushi, maar een wat levendiger selectie uit deze keuken. Denk aan slijmerige slakken, ingewanden, rauwe en vooral levende vis. Wie zijn bordje als eerste leeg heeft scoort het eerste punt. De tweede opdracht speelt zich af op het racecircuit van Zandvoort: wie heeft de snelste Japanner? Katja en Sophie nemen beiden plaats in een auto van Japanse makelij en leggen een spannend parcours af, eerst in zijn voor-, dan in zijn achteruit. De hekkensluiter: de dames gaan elkaar met stokken te lijf tijdens een match Kendo, een bekende Japanse vechtsport.

Iedere week is het mogelijk een gokje te wagen en in te zetten op Katja of haar tegenstander. Ga naar katjavsderest.bnn.nl voor meer informatie over de game, de regels en over de bijzondere prijs die er te winnen valt.



BNN