Ingezonden persbericht


Persbericht

Buren in het zonnetje bij Beste Buur 2007 Verkiezing

Stichting Buurtlink heeft op Buurtlink.nl De Beste Buur 2007 Verkiezing gelanceerd. Alle buren in Nederland wordt de kans geboden om een buurman of buurvrouw die zich uitzonderlijk heeft ingezet voor de buurt in het zonnetje te zetten. Iedereen kan via de website Buurtlink.nl nomineren, eventueel motiveren en stemmen.

Publieksjury en Vakjury
Uit de buurmannen en/of buurvrouwen, waar online het meeste op gestemd is, bepaalt een vakjury de Beste Buur 2007. De vakjury bestaat uit Ronald van der Giessen (directeur Oranjefonds), Piet Paulusma (weerman SBS 6) en Samira Bouchibti (Tweede Kamerlid).

Bekendmaking in NCRV Programma
De winnaar wordt 28 december bekend gemaakt en in de schijnwerpers gezet in het NCRV televisieprogramma De Beste Wensen, dat wordt gepresenteerd door Caroline Tensen. Hij of zij wint een oud- en nieuwfeest voor de buurt. Nomineren en stemmen kan tot 1 december. De verkiezing is te vinden op http://www.buurtlink.nl/web/show/id=48380

Wat is Buurtlink.nl?
Buurtlink.nl is een activiteit van Stichting Buurtlink. Stichting Buurtlink is een onafhankelijke organisatie zonder winstoogmerk en heeft als doel om een bijdrage te leveren aan het bevorderen van de sociale cohesie in de samenleving. Stichting Buurtlink is vaste beneficiënt van de Nationale Postcode Loterij. Buurtlink.nl is je eigen buurt op internet. Op deze website kan iedere buurtbewoner lezen, schrijven en reageren op wat er in de buurt gaande is. Het laatste nieuws in de buurt, berichten en reactie van medebewoners, kopen en verkopen van tweede-handsspullen in de buurt, veiligheid (politieberichten) en buurtactiviteiten zijn voorbeelden van onderwerpen die op Buurtlink.nl te vinden zijn.