Politie Twente

27 december 2007

Nagekomen persbericht Politie Twente

Politie zoekt getuigen van aanrijding

Borne

Op donderdag 27 december kwam een fietser in aanrijding met een personenauto. De politie is op zoek naar de bestuurder van de personenauto die na de aanrijding doorreed.

Omstreeks 10.30 uur fietste een 19-jarige vrouw uit Borne over de rotonde ter hoogte van het Witte Huis in Borne. Ze kwam vanaf de Bornerbroeksestraat en reed in de richting van de Grotestraat. Terwijl ze ter hoogte van de Azelosestraat reed, werd ze aangereden door een onbekende bestuurder van een donkere personenauto.

De bestuurder raakte de linker achterkant van de fiets. Hierdoor kwam de 19-jarige vrouw ten val. Zij moest zich door een arts laten behandelen aan haar verwondingen.

De onbekende bestuurder vervolgde na de aanrijding de weg, zonder te stoppen, in de richting van de Azelosestraat. Opvallend is dat de bestuurder om de gevallen fietser heen moest rijden om verder te kunnen rijden.

De politie roept getuigen op die omtrent dit incident iets gezien of gehoord hebben. Neem dan contact op de met de politie via: 0900 - 8844, of anoniem: 0800 - 7000.

Meer informatie:

Gerdien Rotgers
053 - 455 5588


---- --