Menzis


27 december 2007

Menzis en Anderzorg ontvangen Thuiswinkel Waarborg keurmerk

Menzis en AnderZorg hebben het lidmaatschap van de Nederlandse Thuiswinkelorganisatie verworven en mogen vanaf heden het keurmerk `Thuiswinkel Waarborg' voeren. Dit keurmerk garandeert klanten van Menzis en Anderzorg duidelijke en transparante informatie over verzekeringsproducten en hoe deze kunnen worden afgesloten.

De websites Menzis.nl en Anderzorg.nl én de algemene voorwaarden van Menzis en Anderzorg zijn door de Nederlandse Thuiswinkelorganisatie uitgebreid gescreend op transparantie en duidelijkheid van informatie op de volgende onderwerpen: informatieplicht, herroepingsrecht, privacy statement en de klachtenafhandelingsprocedure. Menzis en Anderzorg voldoen aan de gestelde voorwaarden.

Wat merken klanten?

Voor klanten van Menzis en Anderzorg betekent het keurmerk een garantie dat de afhandeling van hun koop via internet en de telefoon goed verloopt. Het keurmerk verzekert klanten dat de informatie over verzekeringsproducten duidelijk is en dat de voorwaarden waaronder de aankoop van een verzekering plaatsvindt transparant zijn. Klanten kunnen ervan op aan dat Menzis en Anderzorg de Algemene Voorwaarden Thuiswinkelen en de gedragsregels van de Nederlandse Thuiswinkelorganisatie onderschrijven.

Keurmerk

Het Thuiswinkel Waarborg keurmerk is hét Nederlandse keurmerk voor bedrijven die producten en/of diensten verkopen via internet, catalogi, post en andere verkoopkanalen op afstand.