Ingezonden persbericht


Utrecht, 27 december 2007

WeLL Design sluit zich aan bij MEDTECHPARTNERS

MEDTECHPARTNERS is een nationaal samenwerkingsverband van (academische) medische centra, onderzoeksinstellingen, technische universiteiten en bedrijven in de medische technologie. MEDTECHPARTNERS richt zich daarbij uitsluitend op de markt van medische apparatuur, instrumenten, hulpmiddelen en disposables voor de professionele gebruiker en de consument. Het gaat dus steeds om fysieke producten. In deze branche bleek een grote behoefte aan versnelling van het proces vanaf innovatie naar marktintroductie en verkoop van medical devices. Met de samenwerking wordt beoogd om innovaties in de medische technologie sneller tot stand te brengen.

WeLL Design is een van de 25 participanten aan MEDTECHPARTNERS.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Luuk Evers (030 298 5815, luuk.evers@welldesign.com). Zie ook www.medtechpartners.nl

WeLL Design ambassadeur Product Design

Op 18 december jl. hebben tijdens de Prachtnacht, georganiseerd door het CMKBU (Cultureel Midden- en Klein Bedrijf Utrecht), de 9 ambassadeurs in de Utrechtse creatieve industrie zich voorgesteld: Michael van Leeuwen (Architectuur), Marion Jacobse (Beeldend), Gerbrand van Melle (Media Design), Hans van Rijsbergen (Festivals), Sander Veenendaal (Grafisch), Xander van Ommen (Fotografie), Melanie Tangkau (Intercultureel), Manuel Segond von Banchet (Theater) en Gianni Orsini (Product Design).

Het programma CMKBU van de Hogeschool voor de Kunsten Utrecht is erop gericht om samenwerking te stimuleren tussen bedrijfsleven, onderwijs en het creatieve MKB.

Mathijs van Dijk, Managing Director van WeLL Design, was sinds de oprichting van het CMKBU ambassadeur Product Design. Inmiddels is dit ambassadeursschap overgedragen aan Gianni Orsini, Director Industrial Design & Strategy.

In de publicatie 2jCMKBU, die tijdens de Prachtnacht is gepresenteerd, worden de resultaten van 2 jaar CMKBU belicht en de 9 ambassadeurs geïnterviewd.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Gianni Orsini (030 298 5837, gianni.orsini@welldesign.com). Zie ook www.cmkbu.nl

WeLL Design
T: +31 (0) 30 29 85 800 (general)
F: +31 (0) 30 69 12 168
E: info@welldesign.com

Visit us at: <:blocked::blocked::http:/>www.welldesign.com Visiting address: Vleutenseweg 386, Utrecht, The Netherlands Mail address: P.O. Box 8301, 3503 RH Utrecht, The Netherlands Chamber of Commerce: Utrecht 30166622