Gemeente Enschede

Kerstdiner voor dak- en thuislozen

Voor tweede keer georganiseerd

De gemeente Enschede organiseert op dinsdag 25 december, eerste kerstdag, een kerstdiner voor dak- en thuislozen en cliënten van de verslavingszorg. Het diner, dat dit jaar voor de tweede keer georganiseerd wordt, vindt plaats bij Chinees Restaurant International. Diverse instellingen, actief in de opvang verlenen hun medewerking.

Bewoners en bezoekers van instellingen voor dak- en thuislozen en verslavingszorg hebben vaak een klein of geen sociaal netwerk, wat extra pijnlijk voelt in de wintermaanden en tijdens de feestdagen. Met het organiseren van het kerstdiner toont de gemeente dat ze zich ook inspant voor deze mensen.

Het diner wordt geopend door wethouder Ed Wallinga, die tevens aanschuift om met de aanwezigen van de gerechten te genieten. De deelnemers aan het diner zijn door Humanitas onder dak (inclusief TOV), Tactus, Leger des Heils, vangnet zorg en T-team uitgenodigd.

Voor een fotomoment bent u uitgenodigd, vanaf 12.00 uur bij Chinees Restaurant International, Boulevard 1945 322 in Enschede. Graag daarvoor eerst even contact opnemen de organisatie.

20 december 2007