Gouden status voor Shuman & Angel-Eye


Kerst CD "Everyday Christmas" groot succes

BUSSUM, 20071222 -- Naast de grote Kersttour voor meer dan 30.000 bezoekers brachten René Shuman & Angel-Eye een prachtige Kerst CD single uit, genaamd "Everyday Christmas". Vandaag is bekend geworden dat de single "Everyday Christmas" de gouden status heeft bereikt. Van de single zijn inmiddels meer dan 40.000 exemplaren verkocht.

Zondag 23 december 2007 zal de gouden plaat in de Stadsschouwburg te Nijmegen (Keizer Karelplein 32h, 6511 NH - Nijmegen) aan Shuman & Angel-Eye worden uitgereikt. Verslaggevende pers is van harte welkom om hierbij aanwezig te zijn. De uitreiking van de gouden plaat vindt plaats om 20:00 uur. Geïnteresseerde pers dient zich vooraf aan te melden (i.v.m. gastenlijst) via yvette@mediatopic.nl.

"Everyday Christmas" is de eerste gouden plaat voor het duo Shuman & Angel-Eye. Mede dankzij hun grote en trouwe fanbase is dit bijzondere succes bereikt. 16 Augustus 2007 organiseerden Shuman & Angel-Eye het grote openlucht festival "Elvis and more" in Valkenburg voor 7.500 mensen. Momenteel toeren zij met de showband door Nederland voor de uitverkochte Kersttour voor meer dan 30.000 mensen. Ook voor 2008 hebben Shuman & Angel- Eye grootse plannen.

Single: Everyday Christmas
Kan het niet altijd Kerst zijn? Met die gedachte hebben Shuman & Angel-Eye een prachtig Kerstnummer gecomponeerd en geproduceerd: "Everyday Christmas". Dit vrolijke Kerstnummer heeft een speelse, vlotte melodie en is niet compleet zonder de overbekende gitaarsolo van Shuman. De CD bevat een dubbele A-kant met het Kerstnummer "Everyday Christmas" en het nummer "The night comes to an end".





Always-Online Management