Itteren

Resultaat inventarisatie Gildeopleidingen teleurstellend.

22-dec-2007, Han Hamakers

Deze inventarisatie heeft echter een zeer teleurstellend resultaat opgeleverd. Slechts 7 personen (waarvan een uit Meerssen!) hebben hun interesse kenbaar gemaakt. 4 personen hadden belangstelling voor een computercursus, 3 voor een cursus Frans, 2 voor een cursus Spaans en 1 voor een cursus schilderen (sommige mensen hadden meerder interesses).

Na aanleiding van deze geringe belangstelling is de aanmeldingstermijn met een maand verlengd. Dat is kenbaar gemaakt op onze website en iedereen die geabonneerd is op de Itterse nieuwsbrief is hier specifiek op geattendeerd waarbij we het aanmeldingsformulier nog eens hebben meegestuurd. Dat heeft geleid tot één extra belangstellingsregistratie voor schilderen en twee aanmeldingen voor de computercursus. De belangstelling voor cursussen is dermate laag dat wij hier geen verder inspanning voor gaan leveren. We hadden het plan om eventueel Borgharen en Bunde bij het project te betrekken maar daar zien we bij nader inzien toch maar van af.

De belangstelling voor de computercursus is weliswaar niet overweldigend maar we hebben genoeg aanmeldingen om hier wel mee verder te gaan. Weliswaar niet in combinatie met t Gilde maar met de basisschool. Met degenen die zich hebben aangemeld zal contact worden opgenomen.

Belangrijk om te vermelden is ook nog dat een inwoner van Itteren zich bereid heeft verklaard om zijn kennis op het gebied van tuinieren met anderen te willen delen, waarvoor onze dank. Er hebben zich helaas geen mensen met belangstelling voor tuinieren aangemeld.