Politie Zuid-Holland-Zuid

22/12 Hoeksche Waard

Dordrecht, 22-12-2007 o Persberichten District III

OROEP AAN BESTUURDER AUTO TNT-POST

OUD-BEIJERLAND Een 15-jarig meisje uit Oud-Beijerland is vrijdag 21 december 2007 rond 8.10 uur aangereden door een bestelauto in de W. van Vlietstraat in Oud-Beijerland. Ze fietste op dat moment naar school. Het meisje heeft last van haar been en enige schade aan de fiets. De automobilist die reed in een bestelbus van TNT-Post, reed door na het ongeval. De politie Zuid-Holland-Zuid roept de bestuurder van deze auto op zich te melden bij de politie.

ONTZEGGING

OUD-BEIJERLAND Agenten hebben in Oud-Beijerland een 48-jarige automobilist uit die plaats aangehouden. Hij reed op vrijdagmiddag 21 december 2007 over de Willem Beukelszstraat in Oud-Beijerland. Uit de blaastest bleek dat hij teveel alcoholische drank op had. Maar verder kwam uit het onderzoek ook naar voren dat de man sinds oktober dit jaar een rij-ontzegging heeft en dus geen auto mag besturen.

ONGEVAL

OUD-BEIJERLAND Een 14-jarig meisje uit Oud-Beijerland is op vrijdagmiddag 21 december 2007 gewond geraakt bij een ongeval. Ze liep een gekneusde knie en een hersenschudding op. Het meisje stak bij een bushalte op de Laurens Jzn. Costerstraat in Oud-Beijerland de weg over. Op dat moment reed er over de weg een kleine personenbus met achter het stuur een 47-jarige vrouw uit Oud-beijerland. Zij vertelde dat het meisje opeens op de weg verscheen en zij de aanrijding niet meer kon voorkomen. Het slachtoffer liep tegen de zijkant van de auto en viel op de weg. Een ambulance bracht haar voor behandeling naar een ziekenhuis in Rotterdam.

TUINHEK KAPOT

STRIJEN Een auto heeft een tuinhek kapot gereden. Het hek raakte over een lengte van 5 meter beschadigd. Agenten hielden de 22-jarige bestuurder uit Strijen van de auto aan omdat hij teveel drank op had. De politie vorderde zijn rijbewijs in. Het incident gebeurde op zaterdag 22 december 2007 omstreeks 03.10 uur op de Schelpweg in Strijen. De bewoonster schrok wakker van kabaal buiten. Daar bleek dat er een auto vaststond in het tuinhek. De bestuurder en een passagier probeerden weg te komen maar dat lukte niet. Agenten hielden de 22-jarige automobilist aan.