Gemeente Nijefurd


Hoge score met de nieuwe site

Logo advies overheid.png
In "Overheid.nl Monitor - Continue Monitoring" houdt Overheid heeft Antwoord de stand van zaken rondom de ontwikkeling van de websites van gemeenten, provincies, waterschappen en ministeries periodiek bij. Op 19 december 2007 zijn de nieuwe ranglijsten van Overheid.nl Continue Monitor opgemaakt. Er zijn bij de ranglijst van alle gemeenten weer enkele flinke stijgers: Gaasterlân-Sleat stijgt 394 plaatsen van positie 415 naar positie 21. Ook Nijefurd stijgt meer dan 300 plaatsen en landt op positie 22.
Zij zijn op de meest recente
http://advies.overheid.nl/continu/ ranglijst gestegen naar de 2e en 3e plaats van Friesland (achter Leeuwarden) en naar de 2e en 3e plaats landelijk tm 25.000 inwoners. Op de Friese ranglijst is het verschil met Leeuwarden minder dan 1 procent.

Onder deskundige begeleiding van projectleider Peter Bruin van het ISZF hebben de Zuidwesthoek gemeenten het afgelopen jaar gewerkt aan het bouwen van een nieuwe website. Belangrijk daarbij was de samenwerking bij het bouwen van de sites en dat daarbij vooral het verbeteren van de dienstverlening door de gemeenten een belangrijke impuls krijgt.