RTL Group

Paul Potts exclusief in concert bij RTL 8

Underdog verovert na Engeland hele wereld met uniek opera-geluid

Operazanger Paul Potts, de verrassende winnaar van de Engelse talentenjacht Britains Got Talent, treedt exclusief voor RTLs family of stations op in het Amsterdamse Felix Meritis. Underdog Potts baarde het afgelopen jaar opzien met zijn kolossale stem, die haaks op zijn schuchtere voorkomen staat. Inmiddels laat de talentvolle zanger wereldwijd zijn stem horen. Exclusief voor RTL 8 maakt Paul Potts tijd voor een intiem en gedenkwaardig concert. Fans van Potts maken kans op een van de felbegeerde toegangsbewijzen door vanaf vandaag Paul te sms-en naar 3040. Het exclusieve optreden vindt plaats op donderdag 20 december en wordt uitgezonden op vrijdag 28 december bij RTL 8. Beelden van het concert worden afgewisseld met footage van Potts in Amsterdam en achter de schermen bij Felix Meritis. Daarnaast vertelt de sympathieke zanger over zijn ervaringen van het afgelopen half jaar, vanaf het winnen van de finale van Britains Got Talent (dat door dertien miljoen mensen werd bekeken en zijn leven veranderde) tot aan deze memorabele Kerst.

Uitzending: RTL 8, vrijdag 28 december tussen 23.00 en 23.30 uur. Herhaling: RTL 8, maandag 31 december tussen 01.15 en 01.45 uur.
---

Noot aan de redactie: voor meer informatie kunt u contact opnemen met Jasper Teijsse, RTL Nederland Communicatie via tel. 035 - 6718933 of jasper.teijsse@rtl.nl.