Date : 19 December 2007
Sender Name: AVE MEDIA

De Antwerpen Restaurant Week een zeer groot succes : meer dan 15.000 couverts verkocht!

De Antwerpen Restaurant Week een zeer groot succes : meer dan 15.000 couverts verkocht! Voorbereidingen voor verdere edities reeds gestart.

De eerste editie van de Antwerpen Restaurant Week, die liep in samenwerking met American Express en het maandblad Feeling, was inderdaad een onverhoopt groot succes. Zo groot zelfs dat DiningCity besloten heeft om reeds te starten met de voorbereidingen van de tweede editie, samen met de vele Antwerpse restaurants die zich reeds aansloten bij het concept. Tevens worden de plannen om de Restaurant Week uit te breiden naar andere steden verder aangepakt.


**Antwerpen Restaurant Week - editie 2
Restauranthouders die deelnamen aan de eerste Antwerpen Restaurant Week (die liep van 26 nov. tot 2 dec.) waren zeer tevreden met de vele reserveringen die binnen recordtijd "over de toonbank" gingen. De extra 5.000 mogelijke reserveringen waren zeker geen overbodige luxe want maar liefst 15.000 couverts werden verkocht! De Antwerpse Horeca kreeg een stevige boost en bewees nog maar eens haar culinaire kunsten! De vele bezoekers zijn bekoord met het initiatief en kijken heel erg uit naar de volgende edities. DiningCity is ondertussen begonnen met de voorbereidingen hiervoor. De volgende Antwerpen Restaurant Week zal plaatsvinden in mei/juni 2008. Meer details hierover zullen in volgende persberichten meegedeeld worden.


**Uitbreiding Restaurant Week
Zoals reeds aangekondigd in vorige persberichten wil DiningCity in elke culinaire stad van het land (en daarbuiten) het concept van de Restaurant Week introduceren. Daarom werd besloten om Brussel als volgende logische halte te nemen gezien deze stad culinair heel wat te bieden heeft. De voorbereidingen zijn reeds begonnen en binnekort zal de Brusselse Horeca ook warm gemaakt worden voor het idee van de Restaurant Week. Verwacht wordt dat dit net als Antwerpen een groot succes zal worden. Houd alvast pers en media in de gaten voor verdere informatie hierover.
Ook het succes in Nederland wordt verdergezet. Daar komt de derde editie aan die in alle steden zal doorgaan van 3 tot 9 maart en waar ongeveer 100.000 couverts zullen verkocht worden! DiningCity blijft echter niet bij de pakken zitten en start heel binnekort ook met de eerste editie van de Restaurant Week in Parijs!


*** DiningCity.com is de vernieuwende en gebruiksvriendelijke online restaurantgids die in 1998 van start ging en momenteel actief is in Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Utrecht, Haarlem, Brabant, Gelderland, Antwerpen, Madrid, Genève, Rome, New York, Parijs en zelfs in Hong Kong. Binnenkort komen daar oa. ook Milaan, Berlijn, Londen en Bejing bij. Bedoeling is dat de Restaurant Week ook in deze steden zal opgestart worden. Op DiningCity.com kan je restaurants zoeken op prijsklasse, soort
keuken, ligging en sfeer. Bij elk restaurant vind je een korte beschrijving, praktische informatie en enkele foto's. Je kunt er de menukaart raadplegen en via een virtual tour zelfs even (letterlijk) in het restaurant rondkijken. Tevens is er ook een vermelding van "Restaurant van de Week" en kan men via een antwoordformulier gratis advies vragen ivm. zakenlunches of om bvb. in groep uit eten te gaan. Online reserveren is uiteraard eveneens mogelijk. Het zijn net al deze interactieve extraatjes die DiningCity.com sterk doen onderscheiden van andere websites. www.diningcity.com ***

Meer informatie nodig of wilt u zich aanmelden als deelnemend restaurant voor de Restaurant Week? Neem gerust contact op met Joost de Weger van DiningCity België :

DiningCity.com
Contactpersoon:Joost de Weger
Telefoonnummer:+32 (0)479 - 84 83 36
Email:joost.de.weger@diningcity.com

URL: http://www.restaurantweek.be
http://www.diningcity.com