Date : 19 December 2007
Sender Name: AVE MEDIA
De Antwerpen Restaurant Week een zeer groot succes : meer dan 15.000 couverts verkocht!
De Antwerpen Restaurant Week een zeer groot succes : meer dan 15.000
couverts verkocht! Voorbereidingen voor verdere edities reeds
gestart.
De eerste editie van de Antwerpen Restaurant Week, die liep in
samenwerking met American Express en het maandblad Feeling, was
inderdaad een onverhoopt groot succes. Zo groot zelfs dat DiningCity
besloten heeft om reeds te starten met de voorbereidingen van de
tweede editie, samen met de vele Antwerpse restaurants die zich reeds
aansloten bij het concept. Tevens worden de plannen om de Restaurant
Week uit te breiden naar andere steden verder aangepakt.
**Antwerpen Restaurant Week - editie 2
Restauranthouders die deelnamen aan de eerste Antwerpen Restaurant
Week (die liep van 26 nov. tot 2 dec.) waren zeer tevreden met de
vele reserveringen die binnen recordtijd "over de toonbank" gingen.
De extra 5.000 mogelijke reserveringen waren zeker geen overbodige
luxe want maar liefst 15.000 couverts werden verkocht! De Antwerpse
Horeca kreeg een stevige boost en bewees nog maar eens haar culinaire
kunsten! De vele bezoekers zijn bekoord met het initiatief en kijken
heel erg uit naar de volgende edities. DiningCity is ondertussen
begonnen met de voorbereidingen hiervoor. De volgende Antwerpen
Restaurant Week zal plaatsvinden in mei/juni 2008. Meer details
hierover zullen in volgende persberichten meegedeeld worden.
**Uitbreiding Restaurant Week
Zoals reeds aangekondigd in vorige persberichten wil DiningCity in
elke culinaire stad van het land (en daarbuiten) het concept van de
Restaurant Week introduceren. Daarom werd besloten om Brussel als
volgende logische halte te nemen gezien deze stad culinair heel wat
te bieden heeft. De voorbereidingen zijn reeds begonnen en binnekort
zal de Brusselse Horeca ook warm gemaakt worden voor het idee van de
Restaurant Week. Verwacht wordt dat dit net als Antwerpen een groot
succes zal worden. Houd alvast pers en media in de gaten voor verdere
informatie hierover.
Ook het succes in Nederland wordt verdergezet. Daar komt de derde
editie aan die in alle steden zal doorgaan van 3 tot 9 maart en waar
ongeveer 100.000 couverts zullen verkocht worden! DiningCity blijft
echter niet bij de pakken zitten en start heel binnekort ook met de
eerste editie van de Restaurant Week in Parijs!
*** DiningCity.com is de vernieuwende en gebruiksvriendelijke online
restaurantgids die in 1998 van start ging en momenteel actief is in
Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Utrecht, Haarlem, Brabant,
Gelderland, Antwerpen, Madrid, Genève, Rome, New York, Parijs en
zelfs in Hong Kong. Binnenkort komen daar oa. ook Milaan, Berlijn,
Londen en Bejing bij. Bedoeling is dat de Restaurant Week ook in deze
steden zal opgestart worden. Op DiningCity.com kan je restaurants
zoeken op prijsklasse, soort
keuken, ligging en sfeer. Bij elk restaurant vind je een korte
beschrijving, praktische informatie en enkele foto's. Je kunt er de
menukaart raadplegen en via een virtual tour zelfs even (letterlijk)
in het restaurant rondkijken. Tevens is er ook een vermelding van
"Restaurant van de Week" en kan men via een antwoordformulier gratis
advies vragen ivm. zakenlunches of om bvb. in groep uit eten te gaan.
Online reserveren is uiteraard eveneens mogelijk. Het zijn net al
deze interactieve extraatjes die DiningCity.com sterk doen
onderscheiden van andere websites. www.diningcity.com ***
Meer informatie nodig of wilt u zich aanmelden als deelnemend
restaurant voor de Restaurant Week? Neem gerust contact op met Joost
de Weger van DiningCity België :
DiningCity.com
Contactpersoon:Joost de Weger
Telefoonnummer:+32 (0)479 - 84 83 36
Email:joost.de.weger@diningcity.com
URL: http://www.restaurantweek.be
http://www.diningcity.com