Laurus NV

Benoemingen RvC

Amersfoort, 19 december 2007

Laurus N.V. maakt bekend dat tijdens de heden gehouden Buitengewone Vergadering van Aandeelhouders de heren D. (Dirk) R. Goeminne en H. (Hakim) L. Aouani zijn benoemd als lid van de Raad van Commissarissen.

De heer Goeminne was tussen 2003 en 2007 lid van de Raad van Bestuur van Maxeda B.V. en voorzitter van de Raad van Bestuur van Vroom & Dreesmann B.V. Ook daarvoor heeft de heer Goeminne verschillende functies bekleed in de retailbranche. De heer Goeminne bezit geen aandelen Laurus.

De heer Aouani is sinds 1 april 2005 lid van de Raad van Bestuur van Casino en is Senior Vice-President van Corporate Development and Holdings. De heer Aouani bezit geen aandelen Laurus.

Laurus deelt tevens mede dat de heer J.A.N. van Dijk met ingang van 19 december 2007 is teruggetreden uit de Raad van Commissarissen. Hedenochtend is tijdens de vergadering van de Raad van Commissarissen de heer S.W.W. Lubsen benoemd tot Voorzitter van de Raad.

De benoemingen passen in het opgestelde profiel en dragen ertoe bij dat de vereiste kundigheden en kennis binnen de Raad van Commissarissen vertegenwoordigd blijven.

Ten gevolge van het aftreden van de heer Van Dijk is er een vacature ontstaan binnen de Raad van Commissarissen. De Raad zal, met inachtneming van de daartoe relevante procedures, stappen ondernemen voor de invulling van de ontstane vacature.