Amsterdam Airport Schiphol

Published: 14:48 19.12.2007 GMT+1 /Source: Amsterdam Airport Schiphol /AEX: SCHIPAIRP /ISIN:

Bari nieuwe bestemming vanaf Schiphol in Italië

Vandaag is de Italiaanse luchtvaartmaatschappij myair.com gestart met een nieuwe lijndienst tussen Bari en Amsterdam. De eerste vlucht landde om 11:45 uur op Amsterdam Airport Schiphol.

De havenstad Bari is een nieuwe bestemming in het zuiden van Italië die voortaan twee keer per week rechtstreeks vanaf Schiphol wordt aangevlogen. Myair.com voert de vlucht uit met een modern vliegtuig, een Canadair Regional Jet (CRJ 900), dat plaats biedt aan 90 personen. In 2007 zullen er naar verwachting 2,5 miljoen passagiers zijn vervoerd op vluchten tussen Italië en Schiphol. De belangrijkste bestemmingen zijn Milaan en Rome.

Het wereldwijde netwerk van Schiphol maakt het passagiers mogelijk deze winter rechtstreeks te vliegen naar circa 220 lijndienstbestemmingen, aangeboden door 89 luchtvaartmaatschappijen.

Meer informatie
Een compleet overzicht van alle lijndienstbestemmingen van en naar Amsterdam Airport Schiphol voor de periode november 2007 tot en met maart 2008 wordt vermeld in de Schiphol Timetable op www.schiphol.nl. Deze digitale versie wordt maandelijks vernieuwd. Naast vluchtgegevens geeft de timetable informatie over de bereikbaarheid van Schiphol over de weg en het spoor, over de parkeerfaciliteiten en staat er een plattegrond in van de terminal.



Amsterdam Airport Schiphol