Politie Gelderland-Midden


---

Getuigen gezocht voor tasjesroof

Publicatiedatum: 19-12-2007 14:26:12

GROESSEN- Een 42-jarige man uit Duiven is maandagmiddag op de Vossendel in Groessen slachtoffer geworden van een tasjesroof. Twee onbekende mannen op een scooter zagen die middag rond kwart over twee kans een fototas met camera en lenzen van de schouder van het slachtoffer te rukken. Zij zijn er vervolgens meteen vandoor gegaan. De politie roept getuigen op te reageren.

Volgens de man reden de twee na het voorval op de scooter de Vossendel verder af richting Zevenaar. In een poging de weggenomen tas terug te halen is de Duivenaar nog tevergeefs achter de scooter aangerend. Volgens het slachtoffer zou het gaan om twee jongens op een rode scooter. Beide zouden kort blond haar hebben. De jongeman die achterop zat zou in het voorbij rijden de tas van de schouder van de man hebben gerukt. Volgens het slachtoffer voldoet hij aan het volgende signalement.


* blanke jongen

* 16 a 17 jaar

* lichte jas met felgekleurde tekens

De politie heeft nog een buurtonderzoek gehouden maar dat heeft tot dusver geen concreet resultaat opgeleverd. Getuigen, die mogelijk iets hebben gezien of gehoord of andere informatie hebben die kan leiden tot de opsporing van de verdachten worden gevraagd contact op te nemen met de politie via 0900-8844.
07-189626

voor nadere informatie:
centraal persloket communicatie
politie Gelderland-Midden
026 376 3053