Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Ronald Ravel nieuwe Sales Manager Toshiba Nederland

Breda, 19 december 2007 - Toshiba Information Systems Benelux, leverancier van portable computers en toebehoren, heeft met onmiddellijke ingang Ronald Ravel aangesteld als Sales Manager Nederland. Ravel was tot nu toe verantwoordelijk voor de afdeling Zakelijke Verkoop bij Toshiba. In zijn nieuwe functie neemt hij tevens de leiding op zich van de verkoop aan de retailmarkt.

Ravel trad in 1991 bij Toshiba in dienst als medewerker van Operations, een afdeling die hij later zou gaan leiden. Daarna werd hij achtereenvolgens Account Manager B2B en Sales Manager B2B. Hij kan dus niet alleen bogen op zestien jaar ervaring binnen alle geledingen van het bedrijf, maar ook op een ruime kennis van het resellerkanaal.

Ravel kijkt uit naar zijn nieuwe functie: "Toshiba is een organisatie met een geweldige uitstraling naar de markt. Onze businesspartners zijn overtuigd van de vele voordelen die samenwerking met Toshiba biedt, terwijl onze gebruikers onze vooraanstaande positie in de markt en de kwaliteit van onze producten waarderen. De notebookmarkt groeit nog steeds zeer snel: in oktober werden in Nederland tweemaal zo veel notebooks verkocht als desktops. Ik ben er dan ook van overtuigd dat de toekomst van Toshiba er rooskleurig uitziet."

Over Toshiba

Toshiba Information Systems Benelux is een dochteronderneming van de Computer Systems Division van Toshiba Europe GmbH, leverancier van portable computers. Voor meer informatie zie www.computers.toshiba.nl.

Het moederbedrijf, Toshiba Corporation, nummer 8 op de wereldranglijst van computer- en elektronicabedrijven, is toonaangevend fabrikant van informatie- en communicatiesystemen, elektronische componenten, consumentenproducten, medische apparatuur en power systems. Integratie van de betreffende divisies verzekert het bedrijf van een positie als innovator op het gebied van geavanceerde componenten, producten en systemen. Toshiba heeft wereldwijd meer dan 191.000 medewerkers en de jaaromzet bedraagt ruim 62 miljard US$ (2006).

Contactgegevens:

Toshiba Information Systems Benelux

Lieven de Meester

Tel. +31 (0)76 - 5438720

lieven.de.meester@toshiba.be

The Communication Force

Caroline Breure

Tel. +31 (0)23 - 5656850

carolineb@communicationforce.com